Gezwommen tijden

Elke wedstrijd worden er bepaalde tijden gezwommen. Veel zwemmers krijgen dan te horen dat ze weer een persoonlijk record gezwommen hebben, maar een echt duidelijk overzicht van welke tijd er wanneer gezwommen is, is er niet. Op deze pagina zal dit allemaal wel te zien zijn.

Even wat uitleg bij onderstaand overzicht. Onderaan staan de namen op alfabetische volgorde. Door met je muis op de naam te klikken komen van die persoon de gegevens te voorschijn. De linker kolom geeft de datum van de gezwommen tijd aan. Is de tijd met een gele markering aangegeven, dan is dit de snelst gezwommen tijd. De rode markering geeft aan dat deze persoon op die datum niet aanwezig is geweest.

Verder worden er ook estafettes gezwommen tijdens bepaalde wedstrijden. Ook hier hebben we een overzicht van gemaakt. Naar mate we meer zwemmers hebben, hebben we ook meer kansen om de gevraagde estafettes te kunnen zwemmen. Bij een estafette telt, in sommige gevallen, de tijd van de eerste zwemmer ook voor zijn/haar tijdsoverzicht. Op deze manier kun je dus eventueel een PR halen.