Lidmaatschap

Inschrijven

Als u lid wilt worden van de zwemvereniging ‘De Punderman’ dient u contact op te nemen met Liesbeth van Doorn. Zij zal aangeven wanneer er plek is en als er dan plek is neemt Liesbeth van Doorn contact met u op.

Komt u voor diplomazwemmen, dan zal er bij de eerst les een inschrijfformulier overhandigd worden. Deze vult u volledig in en geeft het formulier af bij Liesbeth van Doorn. Komt u voor een andere groep, dan eerst een paar proeflessen en daarna krijgt u het inschrijfformulier van Liesbeth van Doorn of desbetreffende trainer. Aan u dan de keuze of u zich wel of niet inschrijft. Na het invullen geeft u het formulier aan Liesbeth van Doorn of desbetreffende trainer.

Heeft u vragen over het invullen van het inschrijvingsformulier dan kunt u Liesbeth van Doorn bereiken via de mail: inschrijven@punderman.nl. Graag naam, geboortedatum en telefoonnummer vermelden!

Opzeggen

Als u een lidmaatschap bij de zwemvereniging ‘De Punderman’ wilt opzeggen, dient u even rekening te houden een aantal dingen. Er zit namelijk altijd een opzegtermijn aan vast. Tijdens deze opzegtermijn kunt u gewoon gebruik maken van de faciliteiten die de vereniging biedt. U dient voor aanvang van een nieuw kwartaal uw lidmaatschap op te zeggen. Het opzeggen dient ten alle tijden schriftelijk of per mail te gebeuren. Mondeling doorgeven aan de trainer of penningmeester zal niet worden geaccepteerd. U kunt de opzegging opsturen naar onderstaand adres:

Hans Schut
Kampweg 7
5447 NK Rijkevoort

penningmeester@punderman.nl