Update Corona virus

Ook zwemvereniging De Punderman neemt een standpunt in wat betreft het Corona virus.

We houden de berichten aan van de organisaties RIVM, KNZB, NOC*NSF en gemeente Asten.

RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

KNZB: https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000048629/update_coronavirus_en_activiteiten_knzb/

NOC*NSF: https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/nocstarnsf-adviseert-komend-weekend-alle-sportevenementen-in-noord-brabant-af-te-gelasten

Gemeente Asten: https://www.asten.nl/wonen/coronavirus-covid-19.html

Wij houden de leden en vrijwilligers op de hoogte in eerste instantie via de e-mail, daarnaast in dit bericht.

Woensdag 11 maart:

De berichtgeving heeft ons momenteel doen besluiten om álle activiteiten tot en met maandag 16 maart te staken. Zonder tegenbericht gaan we daarna verder.

Vrijdag 13 maart:

Zoals u wellicht heeft gehoord is de periode van sociale onthouding verlengd van 16 maart naar 31 maart. Wij volgen dit op.

Maandag 30 maart:

Tijdens de persconferentie was aangekondigd dat tot 1 juni alle activiteiten worden afgelast. Daarnaast is het niet toegestaan om groepen groter dan 3 te vormen en moet een afstand van minstens 1,5 meter worden aangehouden. In dit kader hebben wij zowel onze zwemactiviteiten, fietstocht als de ALV voorlopig moeten uitstellen. De ALV zal naar verwachting in september of oktober worden gehouden.

Ook het diploma zwemmen is nog onzeker. Het is na 1 juni niet mogelijk om op tijd vóór de schoolvakantie succesvol diploma te kunnen zwemmen. We werken aan een oplossing, maar hebben deze nog niet paraat. U wordt hier ter zijner tijd over geïnformeerd.

Triatlon Peguera-Mallorca 19 oktober 2019

Verslag Bart Berkvens

Het Nederlandse triathlonseizoen is ten einde.

Afgelopen weekend deed Bart Berkvens namens De Punderman nog wel mee aan de halve triathlon van Mallorca. Deze bestond uit 1,9 km zwemmen in zee; wat als Brabander een ongewone ervaring is, tussen de flinke zeegolven. Het fietsparcours bestond uit 2 rondes van 45 km, met hierin de nodige heuvels. In totaal werden er ruim 1000 hoogtemeters overwonnen, ondanks dit hield hij het gemiddelde net boven de 30 km/uur. Aansluitend volgde nog de halve marathon, over de boulevard en met kleine klimmetjes het stadje Peguera in. Ondertussen had de temperatuur de 25 graden bereikt, wat het ook voor de meegereisde supporters een aangename wedstrijd maakte. Met een eindtijd van 5 uur en 19 minuten kwam hij dik tevreden over de finish!

Afbeelding met buiten, grond, hek, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

https://statico.trackingsport.com/resultados/resultados.html?key=ZXY9NjM1