Politie Triathlon Spijkenissen, 12-09-2015

Verslag: Groetjes Henk Ruijssenaars

12-09-2015 rond 7:00 uur gaat de wekker, toch een beetje zenuwachtig stap ik uit mijn bed. Hoe zal het vandaag zijn met die Pundermannen en hoe zal het gaan in mijn eerste Triathlon Olympische afstand binnen de 3de divisie.
Na het verzamelen bij zwembad de Schop en het installeren van talloze fietsten op een juiste en veilige manier vertrekt de stoet richting Spijkenissen. Na die flinke rit begint het voorbereiden op de wedstrijdlocatie.

image00.jpg image02.jpg image01.jpg

Tijdens de voorbereiding mochten de eerst al starten aan hun Sprint afstand.

image04.jpg

Na het kijken bij de start van de Sprint afstand, snel de laatste spullen klaar gelegd en richting de start van de 3de divisie wedstrijd.

image03.jpg image06.jpg image05.jpg

Even nog kletsen voordat we het water in mogen en dan is het zover.

1500 meter zwemmen, mijn gevoel dacht dat het minder ging maar de tijd was oké. Toen de fiets op kei harde wind, hard trappen om bij Hans in de buurt te komen! Daarna de loopschoenen aan en lekker ontspannen 10km gerend. Waarbij we flink zijn aangemoedigd door de rest van de Pundermannen.

image08.jpg

Na de start van de 3de divisie wedstrijd kwam er nog een start, de start voor de Kwart Triathlon.

 

image07.jpg image11.jpg

Aan het einde van de wedstrijd kwam iedereen op welke afstand dan ook, moe en voldaan over de streep! Een verdient pilsje kwam op zijn plaats en uiteindelijk de frietjes waar we nog de hele terug reis ons op hebben mogen verheugen. Allom een top dag en een gezellige club om mee opstap te gaan! bedankt allemaal en tot de volgende keer!

image09.jpg image10.jpg image12.jpg

image13.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://goo.gl/photos/NS8m7KBENccMv3dN8