Een bedankje naar jullie!

Beste (ouders of verzorgers van onze) leden,

Een ruime week na het oppakken van zoveel mogelijk activiteiten mag ik constateren dat we goed bezig zijn. Kinderen worden niet te vroeg gebracht, hebben netjes de zwemkleren al aan en zijn op tijd weer uit het zwembad vertrokken. Ook bij de volwassenen blijkt het protocol goed te volgen en zijn we inmiddels gewend aan de looproute en andere maatregelen.

Ons kader heeft de maatregelen correct uitgevoerd en zorgt samen met de leden voor een veilige omgeving bij het zwemmen. De kleedhokjes worden na gebruik ontsmet, onderling wordt zo goed mogelijk afstand bewaard en met goede communicatie wordt het protocol gevolgd.

Ik mag dan met tevredenheid vaststellen dat we als vereniging samen op een veilige manier weer zijn begonnen.Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de medewerking en in het bijzonder de vrijwilligers en het kader die samen zorgen dat we weer kunnen zwemmen! Bedankt!

Wisten jullie dat de kantine al weer open is? Je kunt er vanaf de zijkant van het gebouw binnen. De koffie staat klaar!

Ook ik ben weer aan het zwemmen en kan niet wachten tot we de normale draad weer op kunnen pakken en nieuwe leden kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,


Mark Cattenstart
Voorzitter zwemvereniging De Punderman
Namens het bestuur