Zwemloop Nuenen zaterdag 7 april 2018

Verslag: Henri Koolen

Als voorbereiding voor het nieuwe Triatlon seizoen 2018 werd er wederom door de Punderman meegedaan aan de Zwemloop in Nuenen.  Met maar 4 Pundermannen waren we maar mager vertegenwoordigd en ook het totale deelnemersveld was niet erg groot. Dit verdient Hans van der Hijden helemaal niet. Hij doet er alles aan om het een succes te maken en alles was perfect geregeld. Ook het weer was fantastisch en zelfs een beetje warm voor het loopgedeelte.

Wim D en Henri waren ingedeeld in de 1ste serie en Wilfred en Wim B in de 2de serie.
Wim D in baan 3 en Henri in baan 4 dus ze konden elkaar niet in de weg zwemmen en toch elkaar in de gaten hoduen (want het is zeker ook een onderlinge wedstrijd). Hetzelfde geld natuurlijk ook voor Wilfred en Wim B.

Zwemmen ging voor iedereen ok en vlotjes. Voor Henri levert een jaar lang trainen onder leiding van Rene en Jos zowaar een winst op van een halve minuut! Na het zwemmen gingen eerst Wim D en Henri over naar het loopparcours met een half uurtje later aangevuld met Wim B en Wilfred. Door  een snellere wissel van Henri en een snelle 1ste ronde nam Henri al een voorsprong op Wim D. Die kon hij vasthouden tot het einde. De snelle jongens zaten in de 2de serie en daar bedoel ik ook Wim B en Wilfred mee want die waren zowel bij het zwemmen als het lopen goed op dreef. Zie de uitslag!

Al met al weer een geslaagde wedstrijd, Alleen jammer voor de matige belangstelling (ook geen aanmoedigingen van niet deelnemende Pundermannen).