Jubilarissen in 2016

Jubilarissen zwemvereniging De Punderman

Tijdens de jaarvergadering afgelopen 6 april waren er 6 jubilarissen.

Anneke Joosten is 50 jaar lid van zwemvereniging De Punderman. Zij zwemt nog steeds 2 keer per week en heeft in het verleden veel kinderen zwemles gegeven en was jaren tijdwaarneemster voor deze vereniging.

De heren René Wijnen, Bert Damen en Theo Martens (allen op de foto) zijn samen met de heren Sjaak Stevens en Ad Verdam 25 jaar lid van zwemvereniging De Punderman. Deze heren zijn lid van het onderdeel triatlon, wat dit jaar 25 jaar deel uitmaakt van zwemvereniging De Punderman.

René Wijnen, nog steeds actief triatleet, webmaster en triatlon trainer voor de vereniging.

Bert Damen, actieve regelaar van allerlei zaken voor de triatlon afdeling. In het verleden zeer actief geweest als triatleet, maar als gevolg van een blessure nog steeds inzetbaar bij de trio triatlons bij het onderdeel zwemmen en fietsen.

Theo Martens, actief zwemmer, was bij de vereniging gekomen om genoeg mensen te hebben om de triatlonafdeling op te starten. Theo stond nu eindelijk eens niet als wethouder maar als jubilaris in het zonnetje.

Sjaak Stevens, woonachtig in Noorwegen, maar nog veelvuldig in het land en nog steeds een actieve triatleet is 25 jaar bij de vereniging.

Ad Verdam is ook 25 jaar lid bij de vereniging. De laatste jaren als rustend lid, maar in het verleden een zeer actief triatleet.

4 jubilarissen De Punderman